banner

NATUURSTEEN TEGELS

VAN HOGE KWALITEIT

AFSPRAAK MAKEN

Met deze tegels met natuursteenlook kunt u een echt, hoogwaardig steeneffect krijgen zonder de kwetsbaarheid en vlekgevoeligheid die natuursteen met zich meebrengt. Deze varianten zijn niet-poreus, wat betekent dat vloeistoffen er niet doorheen kunnen sijpelen. Maar door hun realistische textuur laten ze uw kamer in een mum van tijd aanvoelen als een elegant kuuroord! Ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd een geschikte variant is voor elk ontwerp of elke stijl.

Bekijk ons hele assortiment in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg.

MATERIAAL

Natuursteenlook tegels zijn er in vele verschillende maten en kleuren. Er zijn diverse kleurmogelijkheden zoals antraciet of beige tegels. De Tegelmeester heeft het allemaal! Ook bieden wij vloertegels met speciale eigenschappen zoals antislip of een gerectificeerde rand.

INSPIRATIE

MAAK KENNIS MET

  de Tegelmeesters

De Tegelmeesters zijn de professionals als het gaat om het kiezen en plaatsen van keramische tegels. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer of naar accenttegels voor uw muren, ons team kan u helpen bij het kiezen en plaatsen van de perfecte tegels voor uw ruimte.

AFSPRAAK MAKEN

Peter &
Jaap Jan